Gör om GÖRAN – PALETTEN

En ateljé kommer högt upp på listan om man får önska sig ett extra rum! Under tiden syr, pysslar och målar vi provisoriskt, oftast på köksbordet vilket i och för sig är mysigt. Sen måste allt snabbt stuvas undan för att göra rum för frukost, lunch och middag… Och det kan ju störa ut vilken inspiration som helst! Ett pysselprojekt sträcker sig ju gärna lite längre än så i tiden.

I vår serie “Gör om GÖRAN”, det hopfällbara bordet GÖRAN i massivt trä med björkplywoodskiva, 349 kr, har turen kommit till pysselbordet PALETTEN.

PALETTEN

Som en stor och inbjudande färglåda påminner PALETTEN oss om hur kul det är att ha en kreativ låda på gång! Mellan varven är bordet dekorativt i sig, att luta mot, eller t o m hänga upp på väggen. De stapelbara pallarna FROSTA, 79 kr tar liten plats och kan ju användas som extra pallar vid fler tillfällen.

SÅ HÄR GÖR DU!

Vi använde oss av en vanlig tallrik för att rita upp cirklar på ett självhäftande pappersark, sen skar vi ut rundeln och måttade upp arket på bordet som en mall för att kunna måla cirklarna med skarp kant. De självhäftande mallarna fick sitta till färgen hade torkat (ca 2 timmar) Vi använde vanlig lackfärg och sen ett par lager klarlack ovanpå för att göra bordet lite tåligare.

För småförvaring av trådrullar, knappar, färgburkar mm passar MIEN förvaringsbox i tre våningar, 59 kr, och burken FRYKEN, 3 askar med lock i en, 99 kr. På bordet ser du också den populära och inspirerande boken SY – ÄLSKA TEXTIL 299 kr (IKEA Family pris 70 kr) och LUSY dekoration, set om 5, 39 kr. SY Sytråd 19 kr/4 st.

Låt pysslet få ta sin plats när andan faller på!

🙂 Anna L.B, Livet Hemma redaktionen.

Senaste inläggen