Gör ett julpyssel och VINN ett festligt kalaspaket!

Till julen hör pyssel, uppesittarkvällar och festliga middagar. Inför julens alla festligheter och årets grand finale – nyårsafton, tävlar vi ut ett paket* med glas, tallrikar och uppläggningsfat som räcker till fest för 12 personer.

Paketet innehåller även en kul liten nyhet i form av MASKROS lampa. Alltihop kan du vinna, och är du IKEA FAMILY medlem blir även matbordet BJURSTA ditt att duka på!

Allt du behöver göra för att vinna är att visa upp ditt mest piffiga, fiffiga eller galna julpyssel! Sy, klistra, baka, måla, klippa, knåda eller spika. Alla tekniker är tillåtna. Inte nog med det – du får titeln Sveriges mesta julpysslare! Vi vill ha ditt tävlingsbidrag senast söndagen den 12 december.

Lycka till! Ps. Beskriv gärna hur du har gjort ditt pyssel.

Så här tävlar du: Lägg upp en bild på ditt julpyssel på LIVET HEMMA. För att kunna lägga upp en bild behöver du vara eller bli medlem på LIVET HEMMA. Det är enkelt, det blir du här. Och om du är IKEA FAMILY medlem, glöm inte att ange ditt medlemsnummer på din profilsida. Bli medlem i IKEA FAMILY här.

Tävlingsregler: Tävlingen pågår mellan 1/12 och 12/12 2010. Vinnaren utses av en jury bestående av redaktionen på LIVET HEMMA och offentliggörs den 16/12 här på LIVET HEMMA. Juryns beslut går inte att överklaga. Deltagare i tävlingen godkänner att IKEA äger rätten att kunna använda inskickade bidrag i kommersiellt syfte utan ersättning. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Anställda på IKEA får ej delta i tävlingen.

* 1:a pris: Presentkort från IKEA, värde 3 000 kr (4 500 kr om du är IKEA FAMILY medlem).

Foto: Patric Johansson

Senaste inläggen