Glamour i hallen

Välkomna dina gäster med en inbjudande sittbänk och glittrande kristallkrona. Här är inredningstipsen som garanterat ger ditt hem ett glamoröst första intryck!

Praktisk är den också! Den härligt röda sittbänken STOCKSUND. Under den stoppade sittdynan finns nämligen förvaring för såväl vantar och mössor som dagens post och skoputsen. Ett bra exempel på en möbel som möter såväl estetiska krav och dessutom är både bekväm och funktionell. Den röda nyansen skapar också en varm och ombonad känsla i hallen.

Takkronan ÖRTOFTA förstärker det glamorösa uttrycket med sina glimrande prismor. För att ytterligare addera en lyxig aura till inredningen så har galgarna STAJLIG spraymålats i en metallicskimrande kopparnyans. Ett enkelt DIY-tips som skapar en omedelbar förändring.

Pella Hedeby, Livet Hemma-redaktionen

ikea_glamour_hall_inspiration_1

STOCKSUND sittbänk i Ljungen ljusröd, 2295 kr, ÖRTOFTA takkrona 995 kr, Nyhet! FALSTERBO vägglist med krokar, 199 kr. STAJLIG galge 39 kr/5 st, här DIY-målade i kopparnyans. Nyhet! JUJUBÄR kruka med fat, svart, 39 kr/st.

ikea_glamour_hall_inspiration_2

Svarta detaljer utgör en stilren kontrast mot den röda och vita basen i den glamorösa hallen. Den nya kroklisten FALSTERBO 199 kr, har en fin avlastningsyta för småsaker. Eller varför inte låta den fungera som tavellist och skapa ett grafiskt galleri med favoritbilder lutade mot väggen? Den stiliga krukan JUJUBÄR med tillhörande fat, 39 kr/st, är en ny favorit, snygg i alla sammanhang.

Foto: Sara Medina Lind

Senaste inläggen