Genomskådad

När IKEA PS 2014 kollektionen premiärvisades i våras var det en möbel som stack utanför boxen lite extra. Den tuffa transparenta garderoben, design Matali Casset, är en uppdatering av garderoben, en mash up av klädstång och förvaring som blir till ett tittskåp!

IKEA PS 2014 kollektionen är skapad för människor i rörelse, för dom som lever på liten yta i storstäder. PS garderoben i stålnät är ett lysande exempel på det, den är lätt och enkel att flytta och den tar inte bort ljus och luftighet från rummet som en vanlig garderob. När jag mötte PS kollektionens kreative ledare Henrik Most Nielsen vid lanseringen så höll han den som sin absoluta personliga favorit, och jag är beredd att hålla med!

Anna L-B, Livet Hemma redaktionen

psgenomskadad_inspiration_1

IKEA PS 2014 garderob 1 295 kr, GADDIS korg 149 kr, RÅSKOG rullbord 499 kr, HYFS skolåda 59 kr, ENUDDEN krok med klämma 29 kr/2 st, LEDARE LED ljuskälla 119 kr, SEKOND upphäng 49 kr i svart textil.

psgenomskada_inspiration_2

RÅSKOG rullbord 499 kr, rymmer svarta favoritjeansen och mycket mer, LEDARE LED ljuskälla 119 kr, BUMERANG byxgalge 7 kr.

Foto: Ragnar Ómarsson

Senaste inläggen