Gästbloggare: Walk in closet

Med inredning och mode som två stora intressen är till och med garderoben hemma hos Pernilla välinredd och inspirerande. Tonerna går i grått och vitt med detaljer i koppar, mässing och ljust skinn. Kläderna hänger i långa rader och i den gamla loppisfyndade byrån som är spraymålad i kopparfärg finns gott om plats för att vika kläder.

Bland inspirationsbilder och drömfångare hänger solglasögon och örhängen och i glasburkarna på byrån finns det plats för massor av småprylar och accessoarer. Högst upp i garderoben, i lådor, finns både kläder och prylar som plockas fram och tillbaka efter säsong, och en och annan sak som hamnat där för att det råkade finnas plats över.

Precis utanför garderoben har Pernilla gjort en egen liten garderob åt lillan som ligger i magen och snart ska komma ut. Byrån RAST är omgjord, målad med vit färg, och har fått nya handtag i ljust skinn, gjorda av ett skärp. Under hyllplanet EKBY TRYGGVE är stången BYGEL, sprayad med kopparfärg, fäst. Samma bohemiska, uppdaterade känsla som i mammas walk in closet, garderober till två tjejer med koll helt enkelt.

Anna & Pernilla, för Livet Hemma

Byrån RAST är omgjord, målad i vit färg och med handtag i ljust skinn. På stången BYGEL som är sprayad i kopparfärg finns plats för de små galgarna HÄNGA, perfekta till lillans små kläder. Den runda kopparspegeln är ett loppisfynd och i lådorna KVARNVIK finns det plats för lite av varje. Inne i den stora garderoben blir lamporna RANARP fina detaljer och på byrån står en härlig blandning av glasburkar, några från loppis och några KORKEN burk med lock.

Skenet från RANARP bordslampa reflekteras fint i glasburkarna och gör det lätt att hitta. Bilderna på väggen bakom blir fler och fler allt eftersom Pernilla hittar ny inspiration.

RÅSKOG

Rullvagnen RÅSKOG blir perfekt förvaring för skor. Lampan TERTIAL ger bra ljus.

Styling: Anna & Pernilla. Anna Malmgren och Pernilla Jansson

Foto: Therese Winberg

Senaste inläggen