Gästbloggare: En vagn med kreativitet

En serveringsvagn kan vara så mycket mer än just en serveringsvagn. Förvandla den till ett arbetsbord, pysselförvarare eller vad som passar dig bäst. Här har jag låtit den stå som grund till mitt pyssel som går i kökets och gråskalans tecken. Enklare pyssel än såhär får man leta efter, detta fixar alla vill jag påstå!

Johanna Laskey, Tant Johanna, för Livet Hemma

FLYTTA serveringsvagn har jag staplat porslinet SKYN och DINERA till ett fint torn. Under står ett gäng med POKAL vinglas, glasburken SLOM som förvaring av penslarna FIXA och HALOGEN glödlampor. På understa hyllan ligger två stycken FJÄDRAR kuddar med AINA kuddfodral i vitt samt en gammal svampkorg fylld med garn och stickor. På väggen syns ramen RIBBA och penseln FIXA tillsammans med en stjärna som jag tejpat direkt på väggen. Brevid vagnen står golvlampan ARÖD.

Gör tekulan IDEALISK till din egen genom att knyta i ett band eller en rosett av garn, linnetyget AINA kan klippas till antingen underlägg, servetter eller varför inte en hel duk? Jag tycker att det är vackrast att låta kanterna vara råa men det är såklart en smaksak. Här syns även det lilla snapsglaset POKAL, IKEA 365+ tekopp med fat och skålen DINERA som har fått sällskap av ett J i trä. J som i Johanna.

Fågeln YRSNÖ hänger fint på golvlampan ARÖD.

Glasburken SLOM förvarar FIXA penslar fint.

Fotograf: Anders Jungermark

Styling: Johanna Laskey, Tant Johanna

Senaste inläggen