Gästbloggare: Tant Johannas favoriter

Jag har sedan barnsben tyckt att det har varit extra spännande när årets upplaga av IKEA katalogen landat hemma, så även i år. Jag bläddrar först igenom den snabbt, för att sedan bläddra långsamt och sätta så kryss för mina favoritprodukter. Detta året har det tillkommit en hel del fina produkter i sortimentet, här är mina favoriter.

FABRIKÖR vitrinskåp för tankarna till gamla läkarskåp som jag gillar så mycket. För en samlare som mig är detta skåpet perfekt, här kan jag låta alla grejer synas utan att de står framme och samlar damm. Som ett tittskåp för finheter. 

PROPPMÄTT skärbräda i massiv björk skulle jag vilja ha flera stycken av och med det väldigt bra priset på 29 kr är det möjligt. Hemma hos oss skulle de få agera ost- och chark-uppläggningsbräda och skärbräda. Såklart. 

RANARP vägglampa är en oktobernyhet som kommer i flera olika varianter och jag gillar den massor. Fint att ha som sänglampa, läsbelysning eller varför inte ovanför köksbänken?

ELVERDAM köksblandare har den perfekta mixen av att vara modern men ändå ha ett gammalt klassiskt utseende. Det bästa är att den faktiskt ligger här hemma och väntar på att få monteras upp i vårt kök.

ENSIDIG vas kan användas som både vas eller mjölkkanna. Ibland är det enklaste det allra vackraste. 

OLOFSTORP förvaring är perfekt att ha som extra yta och förvaringsutrymme i köket, för det behöver man väl alltid. Jag gillar att man kan fälla ut skivan så att den blir längre vid behov. En sann vän i köket!

Johanna Bradford, Tant Johanna, för Livet Hemma

 

FABRIKÖR vitrinskåp 1 495 kr, PROPPMÄTT skärbräda 29 kr, ENSIDIG vas 15 kr, ELVERDAM köksblandare 1 295 kr. OLOFSTORP förvaring 1 995 kr och oktobernyheten RANARP klämspot 199 kr.

Johannas favorituppslag i den nya IKEA katalogen. HEKTAR taklampa 699 kr, OLOFSTORP 1 995 kr, IKEA PS 2012 karmstol 799 kr, STOCKHOLM stol i valnötsfanér 1 495 kr.

Inte nog med att det kommer in nya produkter i sortimentet vid katalogsläppet – på IKEA har vi nyhetssläpp hela fyra gånger om året, så håll utkik!

Senaste inläggen