Anna & Pernilla, för Livet Hemma

"/>

Gästbloggare: Plats för plugg

Allt blir roligare i en kreativ miljö. Vi har inrett två skrivbordsplatser där personligheten får styra. Båda har plats för pyssel, prylar och pluggsaker i ett välorganiserat och kreativt kaos.

Neonrosa, trärent och prickar eller rostig plåt, dinosaurier och kaktusar, valet är ditt.

Anna & Pernilla, för Livet Hemma

 

MICKE skrivbord i rosa har vi matchat med LACK vägghyllor som fått en rolig form med hjälp av papperstejp. Stolen JULES och tidskriftsamlarna KNUFF är fina ihop. Lampan TISDAG pryder skrivbordet och på väggen samsas krokarna LOSJÖN med klockan VATTNA. I serien UPPTÄCKA finns både ryggsäck, laptop-, läsplatte-, mobilfodral. Ps. Mattan har vi tejpat.

För småförvaringen står BURKEN burk, SNIKA låda och CYLINDER vaser.

Skrivbordet MICKE i vitt blir basen i skrivbordshörnan som har fokus på material istället för färg. Stolen IKEA PS står på mattan SÖFTEN. Lådorna KVISSLE har lock i kork som går fint ihop med anslagstavlorna VÄGGIS på väggen. Med klockan BONDIS går det inte att komma försent och KNODD tunna rymmer många felskrivningar.

På skrivbordet står MULA kulram som vi sprayat med svart färg, burkarna KORKEN som rymmer småprylar, lådorna SNIKA i grå plåt och lampan ARÖD.

Styling: Anna Malmgren & Pernilla Jansson

Foto: Brian Predstrup

Senaste inläggen