Gästbloggare: Plantera och dekorera

Julen är slut och granen är utkastad, det är dags att fylla upp tomrummet! Plantera, dekorera och släpp loss fantasin.

De grönsvarta tonerna blir en fin fond åt gröna växter i grupp och mönster av marmor och valnöt ger en exklusiv känsla, utan att kosta många kronor. Gör ett eget skåp, egna vaser och väggdekorationer med målarfärg, sprayfärg och plastfilm.

Anna & Pernilla, för Livet Hemma

 

Skåpet som är fäst på väggen är ett IVAR väggskåp målat med svart färg, benen, BORGFINN, är också målade i svart och överdelen är klädd med självhäftande marmorplast. Handtaget, ljusfatet GLÄDJANDE är spraymålat och dekorerat med plastfilm och sedan fastsatt i ena skåpsluckan med starkt lim. De runda dekorationerna på väggen är ljusfaten GLÄDJANDE i olika storlekar, också de sprayade med sprayfärg och dekorerade med plastfilm. Spegeln STOCKHOLM i valnöt har en fiffig kant, perfekt att ställa små saker på. De svarta krukorna heter PAPAJA och de grå och gröna heter MAJSKORN. Vaserna CYLINDER har också fått ny look med plastfilm.

Krukor, växter och vaser bildar ett fint stilleben. Välj växter i olika storlekar och i olika nyanser av grönt, de mörkt gröna är våra favoriter. POMP vas blir en glaskupa över växten och ljusfatet GLÄDJANDE funkar lika bra under den som på väggen.

Styling: Anna Malmgren & Pernilla Jansson

Foto: Brian Predstrup

Senaste inläggen