Gästbloggare: Pastellig picknick

Nu är det dags att börja plocka fram möblerna för utelivet. Här dukas det upp för en pastellig picknick på verandan.

Om vårvädret inte visar sig från sin bästa sida får man helt enkelt ta fram filten på vardagsrumsgolvet. För det är något speciellt med att duka en bricka och äta något gott när det vankas varmare tider.

Weronica Fremenius, En mammas dag/weronica, för Livet Hemma.

Det blåser pastelliga vindar i vår. Om man inte vill att det ska bli alltför sockersött så kan man blanda in ett modernt formspråk och en annan starkare accentfärg. Här samspelar de ljuva pastellerna i dukningen med den avskalade formen i PS VÅGÖ och det cerisa utropstecknet pallen ROXÖ. Filtarna POLARVIDE och HERMINE skänker lite extra värme lite kyligare dagar.

Brödkorgen SILJE i klassiskt vit- och rosarutigt med kökshandduk VÅRLIGT på förvarar bullar till picknicken. Termoskannan BEHÖVD och flaskan SLOM tar hand om dryckerna.

Den romantiska serien ARV kommer i rosa nu till våren och står här på den praktiska brickan SMULA. De vuxna serveras te ur IKEA 365+ temuggar, medan de små får saft ur barnservisen DUKTIG. Kannan SOCKERÄRT är här vas för några vackra persikokvistar som sprider vårstämning. Låt dig väl smaka av denna pastelliga picknick!

Foto: Weronica Fremenius

Senaste inläggen