Gästbloggare: Ordning i garderoben

En av sakerna som fattades när vi flyttade in i vårt gathus var ordentliga garderober. Hur gör man då för att lösa detta i ett gammalt hus där det inte finns en enda rak vägg och utrymmet man har att tillgå är en gammal vind med snedtak? Jo man bestämmer sig för att ta ett av de små rummen och platsbygga en garderobslösning där och vips så har man en walk in closet!

Väljer man att bygga en öppen garderob som denna är ordning och reda mycket viktigt. Jag ville skapa känslan av butikshyllor med skor på display, tjusigt vikta tröjor och hängande kläder. Byxgalgen BUMERANG får byxorna att hänga i prydliga rader och klädställningen MULIG är enkel och stilig i sitt uttryck. I lådorna TJENA kan skor, linnen och annat smått och gott stuvas undan. Märk lådorna så hittar du snabbt det du söker. I de runda askarna KVARNVIK kan smycken och kanske en hatt få bo?

Maria Riazzoli, RIAZZOLI, för Livet Hemma

ikea_riazzoli_inspiration_2

Släng inte skokartongerna –  de är perfekt förvaring för finskorna! En lyxig pappkasse från favoritbutiken kan kanske rymma väskor och sjalar? MULIG klädställning 99 kr, TJENA låda med lock 49 kr/st.

ikea_riazzoli_inspiration_1

I min garderob målade jag allt vitt, även golven blev vita! Med lådorna TJENA låda 49 kr/st är det lätt att skapa ordning. Handtagen i lådorna gör dem lätta att dra ut och in. BUMERANG byxgalge 7 kr/st.

ikea_riazzoli_inspiration_3

TJENA låda med lock 49 kr/st.

Foto: Benjamin Bergh

Senaste inläggen