Gästbloggare: Naturlig förväntan

Ett stilla vårregn utanför, men inne i den gröna oasen pågår det trädgårdsplanering för fullt och drömmar om utelivet frodas. Välkommen in till en grafisk, rustik miljö med många naturliga inslag i form av kvistar och växter som får ta plats på blomsterbord och i växthus.

Inspireras av att sätta samman olika material och känslor för att skapa en helhet. Rostig vintage och glimrande brunt glas tillsammans med nya ytor ger materialmöten och variation i uttrycken. Här trivs allt tillsammans.

Weronica Fremenius , En mammas dag/weronica, för IKEA Livet Hemma.

Här möter den sträva sisalmattan EGEBY blänkande guld i skålen ANGENÄM. Patinerade terracottakrukor står i samklang med modern design som i vattenkannan PS VÅLLÖ. Det stilrena uttrycket i golvlampan ARÖD spelar med de klassiska blomsterborden LANTLIV.

TROLLSTA får vara  blomsterbord för en samling med vaser med löfte om vårens grönska. De utsirade benen samspelar med de mer strama vaserna ANGENÄM. Mot väggen står en tom ram och passepartout från serien RIBBA lutade, tillsammans med antika blomstertryck och en tavelduk ur serien PJÄTTERYD/Flora Maia.

Sätt samman en liten samling av förhoppningar i form av knoppande kvistar. På bordet TROLLSTA står vaser ur serien BLOMSTER tillsammans med ANGENÄM. För vårens första små blommor används här de små glasen ur serien POKAL. Snart är det dags för varmare tider!

Fotograf: Weronica Fremenius

Senaste inläggen