Förnya med textil i sommar

Njut av sommartextil i 100% bomull från mer hållbara källor, kuddfodralen BLÅGRAN och STRIMSPORRE går i blått och vitt och matchar varandra med mönster av flödande batik och blommor. METTALISE metervara inbjuder till kreativa gör-det-själv projekt med vackra traditionella bolsterränder.

Att uppdatera en madrass eller göra om en loppisfyndad solstol är ett roligt sätt att förnya och ta vara på det man har, ingen gnetig syfröken behöver ju ha åsikter heller! Den fina metervaran METTALISE blir ett perfekt loose överdrag till en gammal madrass eller kuddar, som får ett nytt liv i solen på altanen. Tygåtgång för en madrass med bredd 140 cm är cirka 2,5 m, normalstor kudde 1/2 m, och det är lätt att sy ihop långsidorna samt en av kortsidorna. På en av kortsidorna till madrassen kan man sy ihop tyget med kardborrband eller knappar så det blir lätt att ta av överdraget mellan säsongerna. Samma sak för kuddarna där en av kortsidorna kan antingen ha en innerficka, kolla på ett klassiskt kuddfodral, eller varför inte ett smidigt kardborreband här också!

Läs mer här om vår bomull från mer hållbara källor!

Anna Lenskog Belfrage, Livet Hemma redaktionen

Nytt! METTALISE metervara 69 kr/m, 100% bomull från mer hållbara källor.

Nytt! METTALISE metervara 69 kr/m, 100% bomull från mer hållbara källor.

Nytt! BLÅGRAN kuddfodral 49 kr, blommönster, 100% bomull från mer hållbara källor, Nytt! STRIMSPORRE kuddfodral 49 kr, batikmönster, 100% bomull från mer hållbara källor, NORRÅKER bänk 599 kr, vit björk.

Nytt! BLÅGRAN kuddfodral 49 kr, blommönster, 100% bomull från mer hållbara källor.

Senaste inläggen