Flytta ut på balkongen!

Nu är det frågan om dagar, nåja kanske veckor… (suck!) innan det är dags att äntligen öppna upp balkongen för säsongen. Det är ändå hög tid, och såklart ett rent nöje, att börja förbereda den härliga tid som kommer.

Se till att du har sköna stolar, så att du inte behöver sitta och vingla på den där trebenta pallen i år igen! Starta upp små odlingar redan nu som du sen kan flytta ut på balkongen. En tomatodling är perfekt och tacksamt om du har en solig balkong, eller en doftande kryddodling för sommarens grillning och goda sallader.

En både stilig och funkis lösning för balkongen är en hylla som bidrar till både rumslighet och förvaring. Där kan du ställa små krukor, ljuslyktor för stämningsfulla kvällar, och några favoritsaker som tål att vistas ute.

Anna L-B, Livet Hemma redaktionen

Det är lätt att lägga ut trallen PLATTA 199 kr/9 st, av slitstarkt akaciaträ monterat på sektioner i plats, för ett skönare underlag för barfotafötter än ett kallt betonggolv. HÖSTÖ Blomlåda 149 kr och HÖSTÖ Vattenkanna 99 kr, båda i förzinkat stål, står emot rost. 

MANDEL Lerkruka finns i sex storlekar från 15-129 kr, ROMANTISK Bricka 99 kr. BORRBY Lykta för blockljus, 149 kr, lyser upp kvällarna på balkongen.

HÖSTÖ Blomlåda 149 kr, SOCKER Såpinne 15 kr/2 st, finns i flera färger, ROTERA Lykta för värmeljus, 39 kr.

LÄCKÖ Hylla 499 kr i pulverlackad stål, se även andra produkter i LÄCKÖ serien. ROXÖ Stol 199 kr är stapelbar och finns förutom i vitt även i blått och grönt, ROXÖ Pall 129 kr finns i vitt, rosa, blått och grönt. På hyllan står vita krukor ur serien KARDEMUMMA som finns i många storlekar, BLOMMIG Vas i grönt 129 kr. På golvet står IKEA PS VÅLLÖ Vattenkanna 9 kr, som även finns i svart. LANTSTÄLLE Ljuslykta 129 kr, aprilnyhet.

www.ikea.se/sommar hittar du fler av sommarens nyheter på IKEA.

Senaste inläggen