Flytta ihop med OMBYTE

Den nya kollektionen OMBYTE är till för att du ska kunna flytta enklare, men också lite roligare! Många av produkterna kan dessutom flytta in som en del av ett nytt boende, som de snygga lådorna i galvaniserad plåt eller de mönsterprintade väskorna.

Att flytta innebär alltid en förändring, oavsett om det är till ett tillfälligt boende eller mer permanent. Att flytta handlar mycket om packning, att sortera och kategorisera, men mest av allt hålla reda på alla pinaler, vissa lättpackade och andra mer ömtåliga. I OMBYTE ingår fyra typer av flyttlådor, anpassade efter olika behov. Trådkorgarna kan staplas på varandra med full insyn i innehållet, plywoodlådorna i två våningar på hjul är stiliga i sin enkelhet och lätta att rulla mellan rum, eller till ett nytt boende. Min favorit är ändå de snygga pirrorna, som sparar på ryggen och gör allt så mycket lättare!

Anna Lenskog Belfrage, Livet hemma redaktionen

Nytt! OMBYTE väska 39 kr, flerfärgad, Nytt! OMBYTE väska 39 kr, vit/svart/transparent, Nytt! OMBYTE väska 39 kr, svart/transparent, Nytt! OMBYTE väska 39 kr, vit/orange, design P Süssmann/I Pettersson Preutz.

Nytt! OMBYTE kärra 499 kr, pulverlackad stål, rosa, maxlast 90 kg, design Erik Thomasson.

Nytt! OMBYTE låda med lock 299 kr, galvaniserat stål.

Nytt! OMBYTE flyttlåda 39 kr, lila/orange, maxvikt 30 kr, Nytt! OMBYTE flyttlåda 29 kr, rosa/gul, maxvikt 15 kg, design Ida Pettersson Preutz.

Nytt! OMBYTE trådkorg 299 kr, galvaniserat stål, stapelbar, design Erik Thomasson.

Nytt! OMBYTE förvaringskombination 599 kr, björkplywood, design Erik Thomasson.

Senaste inläggen