Fixa flow med förvaring

Passion kan se ut på många olika sätt. Så här till exempel. För om det
är något vi går i gång på är det välsorterade strumplådor, byråer, oröriga hallar och garderober där minsta pryl har sin egen plats. Ordning och reda helt enkelt, men på ett personligt, charmigt och inte minst passionerat vis.

Därför har vi skrivit en bok. Den heter ”HITTA! DEL 1” och innehåller mycket av den kunskap och klokskap vi på IKEA har samlat på oss genom åren som förvaringsentusiaster. I boken har vi dessutom besökt åtta spännande familjer med intressanta liv och inredningsstilar. Och alla är de förvaringsexperter – på sina speciella vis. ”HITTA! DEL 1” släpps i april, så här är en första smygtitt!

ikea_HITTA_inspiration_1

Skoförvaringen står framme på en bänk. Inget är dolt eller bakom stängda dörrar. Funktion blir till dekoration. HYFS skolådor grå, 59 kr/st

ikea_HITTA_inspiration_2

Hemmet är en scen där allt som han gillar blir fina blickfång. Galgarna hänger i tjocka rep som är fästa i taket. På så sätt blir något så vardagligt som en jacka dekorativt. BUMERANG galgar svart 35 kr/ 8 st.

ikea_HITTA_inspiration_3

I sovrummet står en stor garderob som paret delar lika på. I den översta lådan ligger bara saker som gör dem glada. Och eftersom de bara köper kläder, skor och accessoarer i naturfärger blir det alltid ett snyggt blickfång.
PAX garderobssystem och KOMPLEMENT förvaring

ikea_HITTA_inspiration_4

Hemmet har flera klädställningar men inga byråer. Tröjor, t-shirts, och underkläder ligger vikta i öppna förvaringskuber. TUTEMO skåp finns i olika storlekar och färger.

Foto: IKEA, bilder ur boken HITTA DEL 1

ikea_HITTA_inspiration_5

”HITTA! DEL 1” kommer till IKEA varuhusen i april!

Senaste inläggen