Ett riktigt greenroom!

Det nya tvättstället TÖRNVIKEN ger ett modernt och stilrent uttryck i badrummet. Kombinera med slitstarka laminatskivan ALDERN, som med lite omsorg håller sig som ny i många år, och GODMORGON kommod med vitlaserad ekeffekt.

Låt ditt badrum slå ut i grönt med nya FRÄJEN handdukar, en lysande kontrast som ger en fräsch utomhuskänsla i kombination med naturmaterial, lugn gråskala och det vita porslinet. Ett fikonträd och några knoppande kvistar ger extra liv och syre!

Anna L-B, Livet Hemma redaktionen

ikea_TORNVIKEN_inspiration_1

Nyhet! GODMORGON/ALDERN/TÖRNVIKEN kommod med tvättställ 2795 kr, SKOGSVÅG spegel 299 kr, vit/bokfaner, GADDIS korg 149 kr. Nyhet! FRÄJEN handdukar i grönt 19-99 kr, och ÅFJÄRDEN badhandduk i grått 99 kr.

ikea_TORNVIKEN_inspiration_3

Den runda formen på tvättstället TÖRNVIKEN plockas upp med spegeln SKOGSVÅG 299 kr, DALSKÄR tvättställsblandare 695 kr, hjälper till att minska energiförbrukningen med upp till 30%. Nyhet! FRÄJEN handduk i grönt 29 kr, ENSIDIG vas 19 kr.

ikea_TORNVIKEN_inspiration_2

MJÖSA tvålpump 59 kr och MJÖSA tandborstmugg 39 kr, passar fint i stilen. Nyhet! FRÄJEN handduk i grönt 59 kr, ÅFJÄRDEN badhandduk i grått 99 kr.

Foto: Ragnar Ómarsson

Senaste inläggen