Enkel köksmakeover hemma hos Annie

Vi inspireras av Annies modemässiga moodboards med prickar och stänk och matchar hennes DIY porslin med nya prickiga LYSEKIL väggplatta.
Att uppdatera stänkskyddet med ny färg eller ett mönster är ett enkelt och effektivt sätt att skapa en ny personlig känsla i ditt kök.

LYSEKIL är dessutom det perfekta valet om du t. ex. hyr din lägenhet och inte får göra större bestående ingrepp. Med dessa skivor döljer du enkelt ett trist kakel och anpassar uttrycket efter just din smak. Dessutom är det enkelt att byta look efter humör. Skivorna är vändbara och har 2 sidor med olika uttryck. Här är det prickarna som skapar en inspirerande fond till kökets vardagsattiraljer. Annie är mästare på att fynda små objekt och personlig keramik på loppisar. Detaljer som hon gärna samlar till inspirerande stilleben runt om i lägenheten.

Få mer inspiration av Annies stilsäkra samlingar på hennes blogg Sunday Selection.

Pella Hedeby, Livet hemma redaktionen

ikea_enkel_koksmakeover_hemma_hos_annie_inspiration_1

Nyhet! LYSEKIL väggplatta prickar 299 kr, SINNERLIG kruka 49 kr – perfekt att förvara redskapen i. Träredskap RÖRT sked 19 kr och RÖRT gaffel 19 kr, VARDAGEN bringare med gradering 29 kr, PROPPMÄTT skärbräda 29 kr. På ugnen hänger Nyhet! SÄLLSKAP kökshandduk 49 kr/2st. Notera att SÄLLSKAP är en tillfällig kollektion som endast säljs under en begränsad tid i varuhusen.

ikea_enkel_koksmakeover_hemma_hos_annie_inspiration_2

Nyhet! LYSEKIL väggplatta med prickar för 299 kr blir en snygg fond till ett enkelt stilleben av vardagsdetaljer. Den stiliga svarta kannan är Nyhet! SOCKERÄRT vas 129 kr. Av Nyhet! SÄLLSKAP avpassad tyglängd 149 kr/st har vi använt mindre bitar som dekorativa kökshanddukar och servetter.

ikea_enkel_koksmakeover_hemma_hos_annie_inspiration_3

Nyhet! SÄLLSKAP soffbänk med förvaring 1 495 kr. Snygg och praktisk! Komplettera med en härlig fårfäll för en skön sittplats att krypa upp på intill matbordet. Vi älskar kombinationen med den strama svarta soffan och Annies vintage bord och stolar. Skynda fynda! Kollektionen SÄLLSKAP finns endast i varuhusen under en begränsad period. På bordet Nyhet! SÄLLSKAP skål 29 kr/st och SÄLLSKAP assiett 35 kr/st med handmålat mönster. VARDAGEN karaff med lock 29 kr, VARDAGEN glas 29 kr/6st. På väggen hänger Nyhet! SÄLLSKAP avpassad tyglängd 149 kr som konst i FISKBO ram 79 kr

ikea_enkel_koksmakeover_hemma_hos_annie_inspiration_4

Handmålat porslin blir en fin detalj såväl till vardag som till fest. Nyhet! SÄLLSKAP skål 29 kr/st och SÄLLSKAP assiett 35 kr/st. Nyhet! SÄLLSKAP avpassad tyglängd 149 kr/st har rivits i mindre delar och fungerar som dekorativa tygservetter.

Fotograf: Anna Malmberg

Senaste inläggen