Duka lätt!

En ljus och enkel dukning är vackert inför sommarens ljusa kvällar. Mycket materialkänsla och en modern lantlig stil i toner av vitt, blått och trä samsas på bordet. Vackert vitt porslin i olika former blandas med skålar av trä och glasflaskor som används som vaser.

De vackra tunna tallrikarna STOCKHOLM i benporslin är formgivna av Anne Nilsson. Luftiga och lätta, tillverkade av finaste bone china som ger en fantastisk lyster och hög kvalitet. Här finns inte plats för onödig utsmyckning utan det är det enkla som är vackert. Tallrikarna har en mjuk krämvit nyans och ett skirt reliefmönster som pryder ytterkanten.

”När jag designade STOCKHOLM ville jag skapa en känsla av vardagslyx, en vacker servis som man kan använda vid alla tillfällen och även blanda med sådant man redan har hemma. Fantastisk kvalitet och långlivad design, det är det som STOCKHOLM är för mig.” säger Anne Nilsson.

Hanna Meijer, redaktionen Livet Hemma

ikea_duka_latt_inspiration_1

STOCKHOLM tallrik, 32 cm, 249 kr/2 st, STOCKHOLM tallrik, 14 cm, 139 kr/2 st, design Anne Nilsson. ENSIDIG vas 29 kr/st, SOCKERÄRT vas 199 kr.

ikea_duka_latt_inspiration_2

Anne har också designat skålen BLANDA MATT i bambu. Hennes tanke med serien BLANDA är att den ska bestå av enkla och praktiska skålar utan några krusiduller. Hennes klassiska design med form och funktion som ledord gör hennes produkter till favoriter.

Fotograf: Kristofer Johnsson

Senaste inläggen