DIY – uppdaterad arbetsyta

Med enkla medel piggar jag upp en ganska anonym arbetshörna. Marmor och en färgskala i mjuk pastell känns fortfarande aktuellt och så får temat bli!

Dessutom går mitt fix fort och lätt – en bonus när tiden allt som oftast är obefintlig för större gör-det-själv-projekt!

Frida Eklund Edman, Fridasfina för Livet Hemma

ikea_DIY_arbetsplats_inspiration_1

Utgångsläget var bra, men trist. Lite mer personlighet vill jag addera! Skrivbordsskivan LINNMONLERBERG benbockar får en ny yta med hjälp av marmormönstrad kontaktplast. (Finns att hitta hos välsorterade färghandlare eller på nätet).

Skrivplattan VÄLBEKANT håller ordning på planeringen och väggkalendern som jag också gjorde själv (av bara farten, när man väl satt igång ett kreativt kaos är det svårt att sluta). Ledlamporna LEDARE får vara nakna utan skärm i textilkabeln SEKOND och lampfoten HEMMA. Penslarna MÅLA förvarar jag i ENSIDIG vas. Minikaktusarna heter CACTACEAE. Gardindraperiet av VIVAN döljer förvaring av kontorsprylar, skrivare m.m. Sköna fällen LUDDE på stolen IDOLF mjukar upp i rummet.

ikea_DIY_arbetsplats_inspiration_2

Minibyrån MOPPE rymmer allt man kan tänkas behöva vid skrivbordet. Den är dessutom väldigt tacksam att dekorera efter eget huvud. Jag målar hälften i en aprikosrosa kulör.

ikea_DIY_arbetsplats_inspiration_3

Målarfärg, sandpapper och maskeringstejp behövs för den snabba förvandlingen av MOPPE. Och marmorplasten köper du på löpmeter hos närmsta färghandel eller på nätet. LYCKA TILL!

Foto: Frida Eklund Edman

Senaste inläggen