DIY – MALMA en vägg!

Den fick oerhörd genomslagskraft och slog igenom stort på 70-talet. Spegelväggen var trenden bland trender, och något av det häftigaste man kunde ha i en hall, sovrum eller gillestuga. Nu ser vi den igen i uppdaterad version!

Speglar är och har alltid varit både en dekorativ och spännande inredningsdetalj när det gäller att trolla med rumsligheter. Det mest magiska är ändå när spegeln placeras så att ljuset utfirån speglas in och det uppstår ett nytt fönster och ljuskälla.

DIY MALMA minispegel

En dekorativ och poetisk variant av spegelvägg gör du enkelt med spegeln MALMA. Med en ljus obehandlad träram är den lätt att måla i vilken färg du vill, du kan också olja eller vaxa den. Dekorera sedan en vägg med valfritt mönster och antal. Det skapar liv och rörelse i vilken hall som helst!

Anna L-B, Livet hemma redaktionen

MALMA spegel i furu 19 kr, 25 x 25 cm är ett litet fynd, här målade i lätta vårpasteller och uppsatta i en fallande skala på en hallvägg, några knoppar här och var bidrar till funktion och lekfullhet, LINDSDAL knoppar i vitt porslin 19 kr för 2 st, ISALA sidobord 1 495 kr passar också bra i hallen med sin extra förvaringshylla, TÅRNBY matta i jute 1295 kr, 200 x 300 cm.

Foto: Nina Broberg

Senaste inläggen