DIY – Lådorna gör kläderna!

Accessoarer är ju så fina och personliga att de inte borde gömmas i byrålådor, garderober och vindsvrår. Och alla har självklart inte utrymme för walk-in-closets i sina hem. Men med fina skåp kan du designa en hel vägg av förvaring, i vilket rum du vill!

Av alla former så är kanske kvadraten den som ögat harmonierar bäst med. Staplade som ett klosstorn och i olika färger blir de till och med ännu mer inbjudande. Några lådor lät jag få en sidenmatt, målad yta och några klädde jag in i tyg. Och skulle jag tröttna på att ha dem till mina favoritaccessoarer är det bara att fylla dem med böcker eller varför inte finporslinet?

Maria L, Livet Hemma Redaktionen

Visa upp vad du gillar! FÖRHÖJA väggskåp 149 kr, KVILL ram vit 49 kr, KVARNVIK ask set om tre 139 kr, FLOKATI MATTA lång lugg vit 599 kr, BUMERANG galge 8 stycken 45 kr, TRENSUM spegel rostfritt stål 49 kr, SIGURD stol vit 499 kr.

Måla bakstycket eller klä in i tyg. Vi använde vanligt spraylim. MEDVETEN vas, lila 49 kr, YNGAREN burk med lock, brun 59 kr, YNGAREN flaska, set om 3, 99 kr, YNGAREN tvålpump, rosa, 79 kr.

Fotograf: Jonas Ingerstedt 

 

Senaste inläggen