DIY inbyggd hylla

Vi förvandlar en dörröppning till en inbyggd hylla med hjälp av tavel-listerna RIBBA. Det blir ett tittskåp i full storlek som fungerar som display för inspirationsbilder och vackra småsaker.

Intill den lilla arbetsplatsen blir den inbyggda hyllan en kreativ moodboard. Här förändras uttrycket alltefter humör. Nya inspirationsbilder tar plats i ramarna på hyllan tillsammans med de senaste loppisfynden.

Pella Hedeby, inredare/stylist, för Livet Hemma

ikea_diy_hylla_pella_inspiration_1

Här samsas materialprover med böcker och magasin till ett intressant blickfång. RIBBA tavellister 79 kr/st. Arbetsskivan vilar på LERBERG benbockar 65 kr/st. Plissegardin HOPPVALS är en nyhet som kommer till varuhusen under våren. Fin att kombinera med bordslampan VÄTE 79 kr.

ikea_diy_hylla_pella_inspiration_2

RIBBA tavellister 79 kr/st kapades till i lagom längd för dörrhålet. I de nätta ramarna placeras inspirationsbilder som byts efter humör och den enkla vasen ENSIDIG 19 kr, rymmer säsongens blommor och kvistar. De små vita skålarna på bordet är nyheter ur IKEA 365+ serien 25 kr/2st. Doftljus i glas SINNLIG 12 kr. Svart klämspot på hyllkanten HEKTAR 149 kr.

Foto: Sofi Sykfont

Senaste inläggen