DIY – din egen konst

Det är roligt och kreativt att med små medel förvandla en kal vägg till ett galleri av egenkomponerade bilder. Alla är inte konstnärer men alla kan göra en tavla!

Gör så här

Blanda gärna stora och små format, ramar och målardukar. Med ramar kan man göra nästan vad som helst, här testade vi att göra dem till tvådimensionella tittskåp! Det blir en fin effekt att se igenom till nästa lager bakom, eller att ställa en ram i fönstret. Använd gamla bilder, sidor ur böcker, en fin barnteckning eller vad du har i gömmorna. Uppspända målardukar finns att köpa i nästan vilken storlek som helst, så mät och prova dig fram. Rolla med favoritfärgen eller måla med schabloner, det större formatet gör allt häftigt!

Man behöver ju inte sätta upp allt på väggen, lika dekorativt kan det bli att gruppera med en stol, några tidningar eller som här med ett väl använt gammalt staffli!

Anna L-B, Livet hemma redaktionen

RIBBA ramar finns i alla tänkbara storlekar i vitt, svart, aluminum, valnöt, ek och björk, 25-249 kr.

RIBBA ram i svart med extra djup 59 kr, 25 x 25 cm, RIBBA ram i valnötsmönster 129 kr, 50 x 50 cm, motiv BILD skifta 69 kr.

Mot väggen SOLMYRA tavla SLAMM av Debora Azzopardi 99 kr, 50 x 70, monterad på träfiberskiva, RIBBA ram i vitt 149 kr, 50 x 50 cm, RIBBA ram i vitt med extra djup, 59 kr, 25 x 25 cm.

Senaste inläggen