Diana Orving möter DELAKTIG

DELAKTIG är mer än bara en soffa – det är en plattform som kan anpassas och formas precis som du vill. Detta exemplar av DELAKTIG, ett möte mellan Tom Dixon och Diana Orving, går varken design- eller färgmässigt obemärkt förbi. En minst sagt unik möbel med attityd!

Det är alltid spännande när mode- och inredningsvärlden möts tycker jag. Tom Dixons minimalistiska estetik mot Dianas Orvings organiskt svepande mönster, väcker på ett härligt sätt liv i mig. Det är både häftigt och imponerande att få se två starka kreatörer i en och samma produkt. Soffan DELAKTIG har många olika funktioner och uttryck, i det här utförandet en bekväm sittdel med en inbyggd avlastningsyta. Kaffekoppen och boken är det första som slår mig, men du bestämmer helt själv. Ett stort plus är ramen av aluminium: lätt att flytta på, men också transport- och återvinningsbar. Bra, bra och bra. Se mer av DELAKTIG här. Att sofföverdraget är specialdesignat av mode- och textilkonstnären Diana, gör ha-begäret inte direkt mindre.

Överdraget av Diana Orving är ett unikt exemplar som inte finns till försäljning i varuhusen, men senare i mars tävlar vi ut just denna DELAKTIG soffa på @IKEAsverige på Instagram, så håll utkik om du vill att den ska bli din! 

Linnea Salmén, Livet Hemma redaktionen 

Nytt! DELAKTIG 2-sitssoffa med sidobord 5 995 kr, Nytt! DELAKTIG LED golvlampa 799 kr, TERESIA gardiner 49 kr, MÅLA ritrulle 29 kr, rumsavdelare från tidigare DIY-inlägg, se här

Nytt! DELAKTIG 2-sitssoffa med sidobord 5 995 kr, DELAKTIG LED golvlampa 799 kr, rumsavdelare från tidigare DIY-inlägg, se här

SY sytråd set om fyra 19 kr, FULLFÖLJA tejp med hållare 19 kr, FULLFÖLJA gelbläckpenna set om tre 19 kr, SY sömsprätt, måttband, synålar, säkerhetsnålar, trådpåträdare, set om femton delar 149 kr. 

Stylist: Linnea Salmén 
Fotograf: Ragnar Òmarsson

Senaste inläggen