Det moderna lantlivet

Nu är det dags för det lantliga köket att få sig en uppdatering! Modellen BODBYN från vår nya köksserie METOD mixar klassiska former med modern funktion. Grå är en färg som utstrålar balans mellan ljus och mörker och passar ljusets alla skiftningar året runt.

Det är dessutom en färg som kontrasterar vackert mot både vitt och svart. Om du vill behålla känslan av rymd, så välj en vit färg till golv, tak och detaljer istället för på skåpluckorna, så har du skapat ett originellt och samtidigt lantligt kök!

Kökssystemet METOD finns i alla varuhus från och med den 3 juni. De nya måtten 20/40/60/80/100 cm gör det möjligt att kombinera skåp och lådor till en personlig lösning. METOD finns dessutom i många olika stilar och färger så att du kan skapa det kök du alltid drömt om. Se mer på IKEA.se/METOD

En stor matplats som välkomnar många gäster är nu vackrast i svart mot den grå bakgrunden. Matcha de utdragbara bordet BJURSTA 1495 kr med stolarna ÄLMSTA 799 kr st. FOTO taklampa 199 kr, BEDÅRANDE vinglas 19 kr st och IKEA365+ djup tallrik 39 kr st.

Väggskåp som sträcker sig ända upp i taket blandat med vita handtag i porslin gör att den lantliga känslan infinner sig. Insynen i vitrinskåpen utgör en inredningsdetalj i sig och du kan skapa vackra stilleben på hyllplanen.

Senaste inläggen