Coolt & kompakt

Del 3 av boken ”Hitta!” handlar om att hitta smarta lösningar i kompakta hem. Man besöker bland annat sakletarna Carola & Holly.

Carola bor med dottern Holly i en tvåa med kök som hon förvandlat med fantasi och mängder av fynd. Hemmet består av ett kök, ett stort rum och Hollys eget rum. I det stora rummet finns ett stort bord där man äter, pysslar och hänger med vännerna.

Medan mamma tycker om att klä sig i svart, svart och ännu mer svart, älskar Holly rosa. Lösningen? I en garderob har de inrett ett utrymme för alla princessklänningar, rosa halsband, pyttesmå hästar, tiaror och allt annat underbart som finns här i världen.

Istället för traditionell soffa, två sängar på hjul att ställa ihop till en stor säng där hela familjen får plats. Överdraget består av AINA metervara 89 kr/m. GURLI kuddfodral 29 kr/st och VIGDIS kuddfodral 79 kr/st.

 

Vardagsrummets stora bord är plats för arbete, måltider och häng med vännerna.

Köket har en OMAR hylla för att få plats med riktigt mycket förvaring och GRUNDTAL rullbord som extra avlastningsyta. FORMAT arbetslampa 249 kr.

Bokhyllor runt dörrar ger både charm och utrymme.

Två garderober för olika smaker. Det ena har dessutom blivit ett krypin där man kan stänga dörren om sig. OMAR hylla 349 kr/st.

Boken HITTA! DEL 3 finns i varuhusen nu!

Senaste inläggen