Bokhylla med plats för allt!

Att kalla bokhyllan för just bokhylla börjar bli missvisande. Visst är min hylla full av böcker men också allt det där andra – hela min vardag. Min hylla är både förvaring och display. Praktiskt förvaring där man kan gömma undan allt stök och ytor där man kan inreda med alla prylar man älskar och blir glad av.

En bokhylla speglar sin ägare, allt från boktitlarna och skivsamlingen till släktklenoder, konstföremål och loppisfynd visar vem du är. Det är superkul att botaniera i andras bokhyllor och ofta får jag med mig bra tips hem. Att sätta sin egen prägel på hyllan är enkelt, här har vi målat några av skåpen i svart och grått, resten lämnar vi obehandlat. Massivt trä är vackert och kontrasten mellan trä, grått och svart blir en snygg bas som lyfter innehållet. Resultatet blir en personlig bokhylla för allt du behöver och tycker om!

Hanna Meijer, redaktionen Livet Hemma

Bokhyllan IVAR döptes om 1976, innan dess hette han BOSSE, INGO och UFFE. Kärt barn har många namn. IVAR har en lång historia och började sin karriär som lagerhyllan BOSSE för garage och källare för att sedan i slutet på 70-talet få kliva in i finrummet – vardagsrummet!

IVAR i massivt furu håller i generationer och kan sättas ihop i olika kombinationer efter behov och smak.

Fotograf: Patric Johansson

Senaste inläggen