Bo stort i smått

Fumie och Shun har skapat ett lustfyllt hem där tre personer bor på liten yta. Upptäck deras smarta och smakfulla lösningar i trä och textil!

Fumie och Shun med barnet Taira delar sin lägenhet med storasystern Yoriko. Något som är både ekonomiskt och praktiskt eftersom Shun ofta jobbar sent på sin restaurang. När man bor på liten yta är hemligheten till rymlighet en smart förvaring. Då kan saker stuvas undan och ge plats för luft och lek.

Familjen har en avskalad, enkel stil där mycket blått kombineras med textil i lugna färger och trärena ytor. Fler hem och inspirerande tips finns i boken ”Hitta! Del 3”, i sortimentet på IKEA varuhus landet runt.

Soffan NORSBORG 2-sits 5295 kr. Till höger Taria i famnen på Shun tillsammans med frun Fumie och hennes syster Yoriko.

Har man inte möjlighet att skruva i väggen kan en stol med klämlampa göra jobbet som nattduksbord. Stol i bambu RÅGRUND 299 kr och vägg-/klämspot HEKTAR 149 kr.

Vardagsrum där tvn dolts bakom ett fint tygstycke och spjälsängen SUNDVIK för 995 kr har förvandlats till en barnsoffa med en charmig baldakin ovanför. ORMKAKTUS kuddfodral, 39 kr och VIGDIS kuddfodral 79 kr. Hyllsystemet IVAR, byrå med 3 lådor IVAR 895 kr/st, IVAR låda 149 kr, TJENA låda med lock 29 kr. Barnstol BLÅMES 599 kr och MÖCKELBY klaffbord 2 995 kr.

Det lilla kontoret i sovrummet med skrivbordet LILLÅSEN 1295 kr och skrivbordslampa ARÖD 399 kr. KVISSLE låda med lock, set om 4, 129 kr, DRAGAN badrumsset, 2 delar, 99 kr, används här som skrivbordstillbehör, KNUFF tidskriftssamlare 79 kr.

Senaste inläggen