Bloggarnas favoritnyheter från IKEA katalogen: Fixa&Dona

Livet Hemma har frågat några av Sveriges stora inrednings- och designbloggare vilka av årets nyheter från IKEA katalogen de gillar bäst. Först ut är Hildur Blad som driver bloggen Fixa&Dona.

Hej Hildur! Vad betyder inredning för dig?
— Inredning ska vara kul! En lek med färg, form och material. På Fixa&Dona-bloggen bjuder jag på en härlig blandning av inspiration och praktiska tips. Och icke att förglömma… En hel del färg.

Vilka är dina katalogfavoriter?
— NORDEN sideboard får mitt hjärta att bulta lite extra hårt. Jag har bordet och bänken hemma. Här kan man skapa ett praktiskt och personligt blickfång och arrangera stilleben, lätta att förändra beroende på humör och säsong. Min andra favorit är köksluckan APPLÅD, i ljusrosa. De är riktiga lyckopiller i färg, enkla att kombinera med många andra kulörer. Personligt och lekfullt! Sist, men inte minst – förvaringsserien ANTONIUS. Jag har silvervarianten i källare, klädkammare och förråd, och nu när den finns i vitt kan jag tänka mig att använda den även i andra delar av huset.

Fixa&Dona

Hildurs favoriter:
NORDEN sideboard
RUBRIK APPLÅD köksluckor
ANTONIUS system

blogg_fixadona_header-1blogg_fixadona_1blogg_fixadona_2blogg_fixadona_3blogg_fixadona_4

Senaste inläggen