reklamfilm där kvinna möter man och tycke uppstår? Men sedan händer faktiskt inte så mycket mer eftersom en garderob kommer emellan. Just den här garderoben passade vi på att titta lite närmare på tillsammans med garderobsexperten Benkt. Här hittar du hans bästa garderobstips: "/>

Benkts bästa garderobstips

Kanske har du sett vår reklamfilm där kvinna möter man och tycke uppstår? Men sedan händer faktiskt inte så mycket mer eftersom en garderob kommer emellan. Just den här garderoben passade vi på att titta lite närmare på tillsammans med garderobsexperten Benkt. Här hittar du hans bästa garderobstips:

1. Inventera dina kläder
Om du funderar på att skaffa en ny garderob, passa på att rensa bland dina kläder. Plocka fram allt och sortera i högar ge bort, sälj och spara. När du har koll på dina kläder blir garderoben enklare att planera. Och säkert har du hittat några fina saker du inte visste att du hade.

2. Förvaring för stort och smått
Börja med att planera garderoben efter det du har mest av. Personligen vill jag kunna hänga så mycket som möjligt av mina kläder så därför är jag särskilt förtjust i klädstänger och byxhängaren som rymmer minst 13 par byxor. När kavajer, koftor, skjortor och byxor har fått sin plats är det dags att ta hand om skor och småsaker. Den filtklädda lådan med små förvaringsfack är ännu en av mina favoriter.

3. Skjutdörrar sparar utrymme
En välorganiserad garderob som den här behöver inga dörrar. Men det är ju förstås nästan omöjligt att alltid ha sådan här fin ordning och reda. Jag tycker skjutdörrar är ett jättebra alternativ eftersom de spar mycket utrymme.

Om funderar på en ny garderob så kan du börja planera den med hjälp av vårt planeringsverktyg som du hittar här. Lycka till!

benkt_1_garderob
benkt_2_funktion
benkt_3_flugor

Senaste inläggen