BIRGIT. Ovanför sängen hänger SNÖVITA kulor som är okrossbara och girlangen SMYCKA som går att återanvända i flera år. Skönt att slippa sånt som kan fastna under fötterna!

"/>

Bäddat för barnens jul

Nu låter vi julen flytta in i barnens rum! Vi bäddar med mjuka allmogelakan för uppesittarkväll (för vem kan sova kvällen före julafton?), pyntar med grangirlanger och så hänger vi upp strumpan i väntan på tomten.

Här blir en jultokig 7-årings sovalkov en mysig grotta med broderade kuddar, lakan och allmogeinspirerade gardiner ur kollektionen BIRGIT. Ovanför sängen hänger SNÖVITA kulor som är okrossbara och girlangen SMYCKA som går att återanvända i flera år. Skönt att slippa sånt som kan fastna under fötterna!

Barnvänliga förvaringsmöbeln STUVA rymmer mycket och skapar yta för lek och pyssel i bekväm ståhöjd. Ovanpå STUVA får en hel stad plats i form av MULA plocklåda, LILLABO tågset och betande LANDET djur. För att göra extra fint har vi klippt till en bit prickig duk i vävplats och fäst med häftkuddar. Duken LIALOTTA blir ett tåligt underlag som också skyddar skåpen.

Ett enkelt sätt att dekorera är att hänga pyssel och pynt på ett snöre. Här har vi använt oss av SNÖVITA juldekorationer i tyg, papper och halm. Alltså inget som kan gå i kras. De klassiska strutarna blir lätt gömställen för hemliga skatter och julgodis. Sen är det bara att bädda ner sig själv och alla nallar, snegla på strumpan och vänta in julaftonsmorgon!

Senaste inläggen