Bädda för en sommar

Det finns inredningstrender och så finns det stilarv fast förankrade i folksjälen. Alla som varit på Gotland och förälskat sig i det karga men varma landskapet, får något lyckligt i blicken när sommaren närmar sig!

Den genuina gotländska stilen har sina rötter i naturens material och färgskala,  med de typiskt vitkalkade stenhusen och de mjuka silvergrå fårfällarna som perfekt värmekälla på golv, i sängar och i den skönaste korgstolen!

Linne är ett annat skönt naturmaterial som passar in i stilen. Lakan i lin ger ett levande uttryck och blir bara vackrare med åren! Så bädda för en enkel sommar med LINBLOMMA linnelakan vitt eller natur.

Anna L-B, Livet hemma redaktionen

Sommarfint bohemisk blir sängen om du lägger några meter AINA naturfärgat linnetyg 69 kr/m över madrassen innan du bäddar! LINBLOMMA påslakan med två örngott 699 kr, finns i vitt och natur, BIRGIT STRÅ överkast/filt 299 kr, BEKVÄM trappstege 299 kr, här målad i en ljust grå ton, BJÖRKEFALL ljusstake 59 kr.

Bulla upp med mycket sköna kuddar som ryggstöd. Längst bak ser du URSULA kuddfodral i vitt och beige 129 kr, EKTORP svankkudde i randigt 199 kr, AINA kuddfordral 59 kr, LINBLOMMA örngott har fina detaljer med stroppar i tyg som förseglas med en enkel knut.

Foto: Roland Persson

Senaste inläggen