Aiko i kubik!

På få kvadratmeter men desto fler kubikmeter bor Aiko i en modern lägenhet med mycket ljus och urban stil. För att skapa en enhetlig känsla har hon inrett med svart och trä till de effektfulla råa betongväggarna.

För att få rymd och lugn har Aiko skapat många personliga förvaringslösningar och satsat på en enda större växt mot den stora fönsterväggen. Där rymmer också trappsteget ut på balkongen en lång förvaringsbänk med plats för böcker, skivor m.m.

Fler fina hem och förvaringsinspiration hittar du i nya boken Hitta! Del 3, IKEA FAMILY pris 99 kr (ordinarie pris 199 kr).

Anna Lenskog Belfrage, Livet Hemma redaktionen

Högt i tak, ljus och rymd ger gott om plats för ett inomhusträd.

Soffa i svart sammet mjukar upp intrycket och står i fin kontrast till den råa betongväggen, pallar i naturmaterial SINNERLIG pall 595 kr, i kork, ALSEDA pall 299 kr i bananfiber, RASKMÖLLE matta 1 795 kr är handvävd i ren ull, UPPBO golv/läslampa 399 kr.

Aiko har målat IVAR skåp 595 kr/st i massiv furu svarta, tavlorna lutar hon mot väggen för att det är fint men också får att hon inte får borra i väggen eftersom hon hyr lägenheten.

Garderoben går i svart, svart, svart och något vitt och är lika fin öppen som stängd! Extra förvaring på höjden med TJENA lådor med lock 29 kr/st.

Sover gör Aiko på ett platsbyggt loft, sängen bäddas i vitt för en luftig ljus känsla, ÄNGSLILJA påslakan 149 kr i 100% bomull.

Små kubiska lådor ger extra förvaring på det låga loftet, EKET skåp 150 kr finns i vitt och många färger, TRÅL arbetslampa 249 kr.

Senaste inläggen