LEKSVIK utrymme för det allra viktigaste. Datorn och andra favoritprylar kan stå framme för att lika lätt plockas undan i lådan.

"/>

1700-talet i ny kostym

I det lilla hemmet ger ett nätt litet skrivbord som LEKSVIK utrymme för det allra viktigaste. Datorn och andra favoritprylar kan stå framme för att lika lätt plockas undan i lådan.

Det enkla 1700-tals inspirerade skrivbordet är designat av Carina Bengs som ville fånga det tidstypiska med hantverksdetaljer samtidigt som det skulle passa vårt moderna liv – ett skrivbord som passar lika bra i ett gammalt hus på landet som i en modern lägenhet!

Mot skrivbordet i massivt trä passar stolen REIDAR helt i aluminium och skrivbordsserien KNÖS bra och förstärker känslan av gammalt och nytt. Att blanda stilar och material är bara kul och ger ett personligt och inspirerande hem att leva och arbeta i.

Josefina M, Redaktionen Livet Hemma

1700-tals inspirerade skrivbordet LEKSVIK i massivt och slitstarkt trä har fått nätta dimensioner (Bredd: 79 cm, djup: 50 cm och höjd: 74 cm) för att enkelt kunna placeras i det lilla hemmet och passa våra moderna liv. 

LEKSVIK Skrivbord, svart, 1 495 kr, REIDAR Stol, vit, 499 kr, SALONG Vas, turkos, 49 kr, MOTORP Låda med lock, set om 3, bambu, 69 kr, KNÖS Låda med lock, svart, 179 kr, FORMAT Arbetslampa, förnicklad, 249 kr, BASNÄS Matta, slätvävd, grå, beige, 2 495 kr. 

Senaste inläggen