Veckans viktigaste dag

På IKEA tycker vi att vardagen är veckans viktigaste dag, en dag som är i ständig förändring. För att möta människors behov i vardagslivet har vi tagit fram en ny kollektion som kommer till varuhusen i april. Klassiska IKEA 365+ matporslin och köksredskap har fått sig ett nytt utförande!

Idag äter vi överallt i hemmet, närsomhelst. Vi ville skapa en ny kollektion matporslin, serveringsfat, kastruller och knivar, som fungerar bättre för vårt sätt att äta idag. Tack vare sin genomarbetade design och funktion är nya IKEA 365+ en kvalitetsserie som håller alla dagar om året och i flera år framöver.

IKEA 365+ serie kommer i nytt utförande till IKEA varuhusen i april!

ikea_365_inspiration_1

IKEA 365+ serie skål, rundad kant 15 kr/st (Ø13cm), glas 6 st 29 kr (18cl), glas 6 st 29 kr (20cl), tallrik 19 kr (Ø20cm).

Nya sätt att bo och leva kräver nya sätt att tänka och förhålla sig till produktutveckling och designprocesser. Därför har ett team av fyra designer samarbetat genom hela kollektionen – Henrik Preutz, Wiebke Braasch, Ola Wihlborg och Nike Karlsson:

”Porslinet har en enkel men smart design som fungerar för alla typer av mat och för alla tänkbara tillfällen. Tallrikarna har högre sidor vilket gör dem enkla att hålla i och äta från. Skålarna kan också användas som serveringsfat och kan användas till allt från frukostmacka, lunchsallad till tårta. Vårt mål har varit att göra vardagen lite enklare – och lyxigare.”

ikea_365_inspiration_2

IKEA 365+ serie bringare med lock 59 kr (1.5l). De härdade glasen, tillbringarna och karaffen är flexibla och tåliga produkter, som också tål varma drycker.

ikea_365_inspiration_3

Vinglasen är stapelbara vilket spar plats i köksskåpen. IKEA 365+ serie vinglas 12 kr/st (30cl).

ikea_365_inspiration_4

IKEA 365+ serie brödkniv 199 kr (längd knivblad 23cm). Knivarna håller skärpan längre om de diskas för hand. En välskött kniv kan brynas om och om igen, och håller i många år.

Senaste inläggen