Vårgarderoben ton-i-ton!

Nu börjar det äntligen bli läge att vika ihop vinterns alla varma cashmere tröjor, och dags plocka fram den efterlängtade ljusa och lätta garderoben!

Jag brukar hänga fram ett tiotal galgar åt gången på min klädstång för att få överblick, men också för att inte glömma bort att använda allt som gömmer sig inne i garderoben! Klädställningen RIGGA är formässigt släkt med favoriten MULIG men har fler och smartare funktioner. Höjden kan man ställa in på hela sex olika nivåer med bara ett snäpp, på hyllan nedtill ryms lådor och skor, och det är jättebra att enkelt kunna rulla ställningen dit man vill ha den.

DIY GRUNDTAL galgar

Vårens pastellfeber inspirerade oss till att måla några GRUNDTAL stålgalgar att matcha vårgarderoben med. Vi använde vanlig sprayfärg och målade i två lager, låt torka mellan gångerna. Glöm inte att lägga ordentligt med tidningspapper eller papp under när du sprayar!

Anna L-B,Livet Hemma redaktionen

RIGGA klädställning 149 kr, GRUNDTAL galge 49 kr/3 st i rostfritt stål, KVARNVIK låda med lock 79 kr, KVARNVIK låda med lock 99 kr, finns i naturvitt och grått.

GRUNDTAL galge 49 kr/3 st i rostfritt stål, målad i vårgrönt och ljus korallrosa, BUMERANG trägalge 35 kr/8 st, här målad i skir ljusblå.

Foto: Nina Broberg

Senaste inläggen