Vårens soffklädslar är här!

Vårens nya klädslar till sofforna EKTORP, STOCKSUND, HOLMSUND och NOCKEBY spänner från romantiska sommarblommor, klassiska ränder och sobert enfärgat. Att byta soffklädsel är kanske den förändring som medför störst skillnad i vardagsrummet, med minsta ansträngning.

Soffan är förutom sängen den möbel i hemmet som vi använder allra mest. Vi älskar den. Vi spiller i den. Vi tröttar på den. En ny soffklädsel ger din favorit ett andra liv – och förnyar samtidigt rummet.

Vårens nyheter öppnar mängder av möjligheter för den som vill skapa en helt ny känsla hemma. Den som vill ha en möbel som tar för sig i rummet kan till exempel välja engelsk-inspirerande blommiga Videslund till soffan EKTORP eller sobert blå klädseln Ljungen till STOCKSUND. Men där finns också den mer diskreta och klassiska smårandiga Remvallen till soffan STOCKSUND och den sofistikerade grå Tallmyra-klädseln till NOCKEBY.

ikea_soffkladslar_inspiration_1

Nyhet! Tresitsiga bäddsoffan HOLMSUND med mellangrå klädseln Nordvalla, 4995 kr.

ikea_soffkladslar_inspiration_2

NOCKEBY 2-sits soffa med schäslong till vänster, förkromade ben, 7995 kr. Klädseln kan köpas separat. Nyhet! NOCKEBY Tallmyra 2495 kr, är vit och svart vilket ger ett sobert grått intryck.

ikea_soffkladslar_inspiration_4

Nyhet! STOCKSUND 2-sits soffa 4995 kr, i klassiskt smårandiga klädseln Remvallen. Nertill i härligt blå klädseln Ljungen.

ikea_soffkladslar_inspiration_5

Senaste inläggen