Vårens puderrosa trend

I skirt vårvinterljus blir puderrosa nyanser en ljuv förnimmelse om vår. Med en stram modern inredning som utgångspunkt kommer de blekrosa nyanserna allra bäst till sin rätt. Här blir den sockersöta rosa färgskalan vårens tuffaste trend!

Favoritbordet DOCKSTA står gärna i centrum, omgiven av mixade stolar och pallar. Nyheten LEIFARNE stol på kromade ben kombineras med FROSTA pallar som målats i vitt och rosa. Ett bra tips när du är sugen på att följa rådande färgtrender! Måla enstaka möbler och detaljer, snabbt och enkelt. På väggen har vi samlat vårens inspirationsbilder på en uppspänd målarduk som vi rollat med samma färg.

Pella Hedeby, Livet Hemma-redaktionen

ikea_ljusrosa_DOCKSTA_inspiration_1

DOCKSTA bord 1695 kr, Nyhet! LEIFARNE stol med Broringe benstativ, 395 kr/st. FROSTA pall björk (DIY-målad i vitt och rosa) 49 kr/st, TILLBAKA mugg 29 kr, CYLINDER vaser 149 kr/set om 3.

ikea_ljusrosa_DOCKSTA_inspiration_2

DOCKSTA bordet med sin skulpturala form passar fint att kombinera med såväl stolar som pallar. FROSTA pallarna är målade i vitt och vårens trendfärg: Ljusrosa

ikea_ljusrosa_DOCKSTA_inspiration_3

Den skira uttrycket förstärks av en grupp glasvaser som speglar vårljuset. CYLINDER vaser 149 kr/set om 3, Nyhet! SINNERLIG flaska 89 kr/st.

Foto: Sara Medina Lind

Senaste inläggen