VARDAGEN i badrummet

Börja din dag i total harmoni, i ett badrum som upplevs som en stilla oas. Med vackra vardagsdetaljer och naturnära material skapar du en genuin och välkomnande atmosfär.

Bland favoriterna till badrummet hittar vi tvålpump och tandborstmugg i serien MJÖSA. Stilrent och enkelt med ett tidlöst uttryck. Addera detaljer i trä som tillför en naturlig känsla. Pallen NORRÅKER i vitbetsad björk fungerar som en trevlig avlastningsyta vid tvättstället eller intill badkaret. De nya handdukarna VARDAGEN i 100% lin kompletterar den naturliga looken. Linne är slittåligt och blir bara vackrare tvätt efter tvätt.

Pella Hedeby, Livet Hemma-redaktionen

ikea_badrum_med_vardagen_inspiration_1

Stilrent och naturligt. Nyhet! VARDAGEN kökshandduk i linne, 39 kr/st. NORRÅKER pall 299 kr, MJÖSA tvålpump 79 kr, MJÖSA tandborstmugg 49 kr, CYLINDER vas 149 kr/3 st.

ikea_badrum_med_vardagen_inspiration_2

Här fungerar inbyggnadsdiskbänken DOMSJÖ 1295 kr, som ett generöst handfat nedsänkt i en betongskiva. En magnoliakvist bildar ett vackert blickfång i den enkla vasen CYLINDER 149 kr/3 st. De nya linneservetterna i serien VARDAGEN 39 kr/2 st, fungerar utmärkt som tvättlappar eller gästhanddukar i badrummet.

ikea_badrum_med_vardagen_inspiration_3

Nyhet! VARDAGEN handdukar 39 kr/st, VARDAGEN glasburk med lock 19 kr/st. Glasburken SINNERLIG 129 kr, blir en generös vas till vårens vackraste bukett. MJÖSA tandborstmugg 49 kr.

Foto: Sara Medina Lind

Senaste inläggen