Välkommen till svenska folkets syjunta

Med tyg och kreativitet kan man göra underverk. Ta med dig skaparglädjen och kom till IKEA den 29-30 september.

Då fyller vi nämligen varuhuset* med textil och bjuder in till svenska folkets syjunta. Vi bjuder på inspiration och allt du behöver för att själv skapa något utöver det vanliga!

* Gäller ej IKEA i Uppsala

Tävla med tyg

Har du skapat ett litet underverk med hjälp av textil? Då har du alla chanser i världen att vinna en IKEA symaskin och ett presentkort på IKEA värde 5000 kr. 

Reglerna är tygliga – alla får vara med och vinner gör den som på ett kreativt och kul sätt övertygar juryn med textil! Allt du behöver göra är att ladda upp en bild på ditt bidrag här på Livet Hemma senast den 24 september. Vår jury kommer sedan att utse ett antal finalister vars bidrag kommer att visas på utvalda varuhus. För att vara med i tävlingen ska bidraget innehålla textil och bestå av någonting från IKEA.

Vinnarna utses av juryn och första pris är en symaskin och ett presentkort på IKEA värt 5 000 kronor! Alla som går vidare till final belönas med en textilgåva.

Av praktiska skäl kan vi inte ta emot allt för stora och bökiga saker, så vi vill att ditt bidrag ska gå att bära i en IKEA FRAKTA-kasse. Vi vill såklart ändå jättegärna se din stajlade flygel på Livet Hemma, men den kan tyvärr inte tävla den här gången.

Så här tävlar du:

1. Logga in eller skapa ett konto på LIVET HEMMA.

2. Skapa ett nytt medlemsinlägg där du laddar upp bild eller film med ditt bidrag. Beskriv gärna hur du har gjort och vilka material och produkter du har använt! För att vara med i tävlingen ska bidraget innehålla textil och bestå av någonting från IKEA.

Tips: Om du har en iPhone kan du använda Livet Hemmas app för att ladda upp både bild och text på en gång. 

3. Utvalda finalister kommer att visas på utvalda varuhus under syjuntan den 29-30 september. Skriv gärna din bostadsort och välj närmaste varuhus under Övriga personliga uppgifter på sidan för dina medlemsuppgifter så underlättar du vår administration.

4. Om ditt bidrag blir uttaget till final kontaktar vi dig via e-post senast den 24 september, du får då mer information om hur den fortsatta tävlingen på varuhuset går till. Vinnaren avslöjas den 30 september och presenteras på Livet Hemma.

Obs! Vi måste ha ditt bidrag senast måndagen den 24/9. Lycka till!

Tävlingsregler

Tävlingen pågår mellan måndag 11/9 och måndag 24/9 2012. En jury från IKEA utser finalisterna bland de mest inspirerande bidragen som laddats upp på Livet Hemma under tävlingsperioden. Vinnaren presenteras på varuhusen söndagen den 30 september. Juryns beslut går inte att överklaga. Deltagare i tävlingen godkänner att IKEA äger rätten att använda bilder av inlämnade bidrag i kommersiellt syfte utan ersättning. Anställda på IKEA får inte delta i tävlingen. Eventuell inkomstskatt betalas av vinnaren.

Låt dig inspireras av massor med metervaror!

Får man brodera i en vas? IKEA PS JONSBERG säger ja.

Börja syjuntan hemma och fortsätt på varuhusen!

Senaste inläggen