Vägra höst!

Innan hösten kopplar greppet om oss gäller det att vara snabb i vändningarna. Fånga sommaren i flykten med en skön och grön växtvagn inomhus, en prunkande oas som piggar upp!

Det är roligt att blanda gröna växter med varandra i en grupp, jag är övertygad om att de trivs i sällskap precis som ute i naturen! Och precis som vi behöver de allt ljus de kan få vintertid, så när det bli mörkare framåt hösten kan man rulla fram vagnen till ett fönster och bjuda på lite extra dagsljus.

Just nu verkar det råda feber för fikonträd, och det förstår jag! De har stora vackra blad som solen silar igenom, de växer så det knakar och ger en känsla av att faktiskt vara utomhus.

Anna L-B, Livet Hemma redaktionen

Växter från vänster: PACHIRA AQUATICA lyckokastanj 29 kr, DRACAENA MARGINATA 12 kr, bakom syns en fikonplanta, den stora växten till höger heter SPATHIPHYLLUM fredskalla 89 kr, skymtar gör också FEJKA konstgjord krukväxt Monstera 299 kr. Under bordet står “Plättar i luften”, ECHEVERIA Krukväxt 29 kr, och en HEDERA HELIX murgröna 25 kr. 
IKEA PS 2012 soffbord 399 kr, VINÄGER vit dekorationsvas 149 kr, 
JÄTTEBRA kruka 79 kr, VINÄGER svart skål 59 kr, KARDEMUMMA vita krukor finns i fler storlekar med olika mönster 15-129 kr, PEKANNÖT kruka 39 kr, MEDVETEN grå vas 59 kr, TAJT vas 29 kr, SALONG vit vas 49 kr.

Det är fint att blanda upp med små vaser i djungeln, MEDVETEN grå vas 59 kr, TAJT vas 29 kr och SALONG vas 49 kr.

Senaste inläggen