Uteplatsen – på plats!

Äntligen tar vi fram utemöblerna och inreder för det sköna vardagslivet ute. Vi vårstädar uteplatsen, lyfter ut olivträden från sin vintervila och nyplanterade färska kryddor markerar starten på en varmare årstid.

Ut och njut! Det strama formspråket i sittgruppen TÄRNO och vilstolen BROMMÖ passar bra till funkishusets fasad. Träkänslan matchar dessutom fint med ytterdörren i oljad ek som finns några meter bortåt höger.

Frida Eklund Edman, Fridasfina för Livet Hemma

ikea_uteplats_frida_inspiration_1

Olivträden och de färska kryddorna trivs i tunnan KNODD som försetts med hål i botten för dräneringens skull. Vilstol BROMMÖ och TÄRNÖ sittgrupp.

ikea_uteplats_frida_inspiration_2

Planteringsdags! I balkonglådorna SOCKER blandar vi både kryddor och vårblommor. Örtsaxen JACKFRUKT kommer väl till pass när de färska kryddorna ska skördas.

ikea_uteplats_frida_inspiration_3

Plats för en paus! I vilstolen BROMMÖ kan man sitta skönt (med eller utan dyna), drömma om sommaren och betrakta resultatet av vårstädningen!

ikea_uteplats_frida_inspiration_4

Varsågod och sitt! Snart är det maj och kvällssolen kommer att dröja sig kvar länge på denna plats och många goda middagar avnjutas här.

Foto: Frida Eklund Edman

Senaste inläggen