Torka turkost

Sommaren, när den är som bäst, är som en lång och oavbruten spa-behandling. Det finns gott om tid att njuta av saltstänkta havsbad, och sen svepa in sig i en solvarm frotté-handduk efter ett, som vanligt, lite för kyligt dopp!

En av mina absoluta favoritplatser på landet är den bryggliknande altanen med det insyns- och vindskyddande planket. Där hänger vi alla handdukar på tork i eftermiddagssolen efter dagens badutflykt. Och blir man varm igen (och är modig!) så finns det en liten skranglig utedusch med isande friskt kallvatten intill!

Anna, L-B, Livet Hemma redaktionen

ikea_gunnern_turkos_inspiration_2_0

I sommar dukar jag upp för salta bad på det lilla blå pelarbordet GUNNERN 299 kr, SVARTSJÖN tvålpump 49 kr och SVARTSJÖN tvålkopp 19 kr i oöm plast passar bra utomhus, LJUSNAN burk med lock 29 kr/3 delar, LIDAN korg 89 kr/set om 2, Nyhet! INGEBORG badhandduk 69 kr, INGEBORG gästhandduk 19 kr, KVARNÅN handduk 39 kr.

ikea_gunnern_turkos_inspiration_1_0

SPA-behandling på altanen! GUNNERN 299 kr, SVARTSJÖN tvålpump 49 kr, LJUSNAN burk med lock 29 kr/3 delar, SUMMELN badhandduk 99 kr, FRÄJEN badhanduk 59 kr, ÅFJÄRDEN badhanduk 99 kr, Nyhet! INGEBORG badhandduk 69 kr, INGEBORG gästhandduk 19 kr, KVARNÅN handduk 39 kr.

ikea_gunnern_turkos_inspiration_3_0

GUNNERN pelarbord 299 kr har en låg kant som håller sakerna på plats, SVARTSJÖN tvålpump 49 kr, LJUSNAN burk med lock 29 kr/3 delar, Nyhet! INGEBORG gästhandduk 19 kr.

Designerns tankar
“Vi fick inspirationen till badrumsserien GUNNERN från gamla engelska tågstationer och fabriker. Iden var att skapa en serie i lackat tåligt stål med tidlös design som passar i alla rum, inte bara i badrummet. Alla delar har runda former och hörn.”

Design T Christensen & K Legaard

Senaste inläggen