Tillspetsad vinterdukning

Duka till vinterfest på skir spetsgardin. Med porslinet ARV med vacker volangkant får du en romantisk dukning värdig ett bröllop eller kärleksfull fest för att fira in det nya året.

Det enkla är det vackra. En bordsskiva av gamla bräder på SINNERLIG benbockar och den vita klappstolen TERJE i långa rader. Använd LUDDE fårfällar för att mjuka upp för långa sittningar. Bordet är enkelt dekorerat med olivkvistar och doftande eukalyptus i grågröna toner. Stämningsfullt upplyst med rader av ljus som kan brinna länge. Bonustips! Bind en enkel krans av olivkvistar som dekor.

Pella Hedeby, Livet Hemma-redaktionen

ikea_spets_vinter_dukning_inspiration_1

Som duk har vi använt spetsgardinen ALVINE SPETS 79 kr/1 par. TERJE klappstolar 139 kr/st, Nyhet! SINNERLIG benbockar 250 kr/st. LUDDE fårskinn 329 kr/st.

ikea_spets_vinter_dukning_inspiration_2

Stämningsfullt blockljus med spetsmönster sätter stilen. Nyhet! KORNIG blockljus set om 3, 59 kr. SINNLIG doftljus i glas, 12 kr/st, HEDERLIG champagneglas 19 kr/st, Nyhet! SINNERLIG glasflaskor med kork, 79 kr/89 kr.

ikea_spets_vinter_dukning_inspiration_3

ARV tallrik 29 kr/st, ARV assiett 19 kr/st, ARV skål 19 kr/st. Här har vi blandat vitt och grått porslin för en sober känsla. Nyhet! SKUREN bestick 199 kr/24 delar. GULLMAJ linneservett 49 kr/2 st. Som placeringskort använder vi den vita sidan av etikett VINTER 2015 set om 42, i guldfärgat och silverfärgat, 9 kr.

Foto: Ragnar Ómarsson

Senaste inläggen