Tid för te!

November, det är gråkallt och disigt och mörkt klockan tre… Passa på att ta en extra stund för dig själv, ladda upp batterierna inför julracet som snart kommer och ge dig tid att känna efter.

Sitt ned fem minuter extra, med en kopp rykande varmt te! Tebladen får flyta fritt i kannan RIKLIG. Att se dem sakta sjunka till botten är nästan lika meditativt som att titta in i elden.

Frida Eklund Edman, Fridasfina för Livet Hemma

ikea_tid_for_te_inspiration_1

RIKLIG tekanna 0,6l, 59 kr. Lysande gula saffransbiscotti i burken KORKEN ger en försmak av julen! Varm mjölk i mjölkskumskannan MÅTTLIG.

ikea_tid_for_te_inspiration_2

När man ändå unnar sig den extra tiden, får man se till att göra det ordentligt! Fårskinnsfällen SKOLD och trasmattan SIGNE gör den mysiga inramningen komplett! IKEA 365+ mugg 25 kr och IDEALISK tekula 9 kr.

ikea_tid_for_te_inspiration_3

Att hälla över mjölken i den enkla glasflaskan (eller vasen om du vill) ENSIDIG gör stunden lite lyxigare. Köksfavoriten IRIS i våfflad bomull tar hand om spillet.

ikea_tid_for_te_inspiration_4

Allt som behövs för en mysig stund (förutom kanske valfritt sällskap)!  Linnetyget AINA får behålla sina råa kanter och blir till en rustik duk. Teér och saffrans-skorpor i burkarna KORKEN. Tekannan RIKLIG i glas finns i två olika storlekar, den här lilla modellen passar fint till en person. Fat, assiett och liten skål ur serien IKEA 365+.

Foto: Elin Eklund Edman

Senaste inläggen