Textil som flyger

Höstens mjuka nyheter går i en mörk och mättad färgskala med mönster inspirerade av tropikerna. Nya KOARP fåtölj kommer i hela sju olika färger, lätt att kombinera med någon av alla sköna plädar och mattor.

Om man saknar att gå barfota i gräset så är ullmattan NÖDEBO i graderade gröna toner en mjuk dröm att sätta ned fötterna på, mattorna handvävs av duktiga hantverkare i Indien och Bangladesh, och är en del av ett IKEA initiativ som säkerställer trygga och rättvisa arbetsförhållanden. Tropiska mönster är en av höstens trender, GILLHOV kuddfodral har ett elegant bladmönster i gult och grönt och MAJBRITT kuddfodral pryds av en flock flamingos. För dig som gillar att krypa under under en skön filt så kommer det många fina nyheter, bland annat VÄGMÅLLA pläd i grått och blått med en dekorativ veckad struktur.

Anna L-B, Livet Hemma redaktionen

Nytt! NÖDEBO matta 2995 kr, handvävd i 100% ull.

Nytt! GILLHOV kuddfodral 149 kr, med tropiskt bladmönster som även kommer som klädsel till bland annat STRANDMON fåtölj och fotpall.

Nytt! VÄGMÅLLA pläd 149 kr, har en dekorativ veckad struktur och ett fint fall.

Nytt! MAJBRITT kuddfodral 49 kr, i 50 % bomull och 50% ramie.

Nytt! KOARP fåtölj 1495 kr, i Gunnared gråsvart, ljusgrön och beige/vit klädsel, finns även i gul, ljusblå, mörkbrunt och svart, välj mellan vita och svarta ben.

Senaste inläggen