Teak peak 1967

Det fanns knappt ett vardagsrum på 60-talet som inte hade en modern möbel i teak, valnöt eller jakaranda. KORSÖR sideboard formgavs 1967 för IKEA, influenserna kom bland annat från den skandinaviska stilens enkelhet.

Vårt auktionsfynd i teak känns precis lika självklar i dagens vardagsrum, behovet av stilig och funktionell förvaring lever vidare! Här kombinerar vi vintagekvalitet och trendig svartvit fotokonst i storformat med motivet Superstition mountains, USA.

Vi har matchat sideboardet i teak med KRUSNING taklampa och eleganta SALONG vaser. Vilka IKEA produkter vill du styla KORSÖR med? På @ikeasverige instagram är vi extra nyfikna, gå in på instagram och dela med dig av dina tankar i tävlingen #vinnvintage den 20-24/1 så har du chansen att vinna denna fina KORSÖR möbel.

Anna Lenskog Belfrage, Livet Hemma redaktionen 

ikea_teak_peak_korsor_inspiration_1

BJÖRKSTA bild med ram i aluminiumfärg 599 kr, motivet heter Superstition mountains, USA, med KRUSNING taklampskärm 149 kr kr skapar du din egna unika design genom att forma lagren av papper som du vill, SALONG vaser 79-99 kr, design Johanna Jelinek, TORSBO bordslampa 399 kr.

ikea_teak_peak_korsor_inspiration_2

TORSBO bordslampa 399 kr flörtar med modernistisk 60-tals design, BJÖRKSTA bild med ram i aluminiumfärg 599 kr, SALONG vaser 79-99 kr.

Stylistassistent: Alicia Sjöström
Fotograf: Ragnar Omarsson

Tävlingsregler: Tävlingen VINN VINTAGE pågår mellan fredag 20/1 och tisdag 24/1. En jury från IKEA väljer den bästa motiveringen bland kommentarerna på Instagram och juryns beslut går inte att överklaga. Vinnaren kontaktas via Instagram och offentliggörs fredagen 27/1 här på Instagram. Du måste vara över 18 år för att delta i tävlingen. Genom att delta i tävlingen godkänner du att IKEA äger rätt att använda ditt tävlingsbidrag i kommersiellt syfte utan ersättning. Anställda på IKEA får inte delta i tävlingen. Inkomstskatt betalas av vinnaren. Tävlingen arrangeras av IKEA Sverige och är inte sponsrad, stödd, administrerad av eller knuten till Instagram.

Senaste inläggen