Tävling — Visa var stolen ska stå!

Nu har vi på LIVET HEMMA fyndat ett stycke designhistoria signerat Verner Panton för IKEA.

1994 kunde alla som ville köpa stolen VILBERT av Verner Panton, en av 1900-talets största designpersonligheter. Nu kan du vinna denna unika sittskulpur!

Allt du behöver göra är att ladda upp en bild på ditt rum och motivera med några rader var du tycker att stolen ska stå. Om du inte redan är medlem på LIVET HEMMA, skapa ett konto så är det bara att tävla. Vinnaren presenteras söndagen den 12/9.

Lycka till!

Och du, du har väl inte missat vår nya avdelning Köp & Sälj där du kan köpa och sälja begagnade IKEA möbler. Om du är IKEA FAMILY medlem annonserar du dessutom gratis.

Tävlingsregler

Tävlingen pågår mellan den 31 augusti och den 9 september 2010. Vinnaren utses av en jury från LIVET HEMMA och offentliggörs den 12 september på IKEA.SE/LIVETHEMMA.

Juryns beslut går inte att överklaga. Stolen lottas ut i befintligt loppisskick och kan inte bytas in mot pengar eller andra produkter. LIVET HEMMA ombesörjer frakt inom Sverige men ansvarar inte för eventuella skador som uppkommer vid frakt.

Deltagare i tävlingen godkänner att IKEA äger rätten att kunna använda inskickade bidrag i kommersiellt syfte utan ersättning. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Anställda på IKEA får ej delta i tävlingen.

Läs mer om historien bakom stolen VILBERT.

loppis_panton_0

Senaste inläggen