"/>

Tävling: Ute är inne!

I bildserien ”Ute är inne!” gav vi tre stylister uppdraget att inreda ett och samma uterum; en bortglömd veranda i behov av lite kärlek. Resultatet blev tre olika stilar med tre olika serier utemöbler ur årets sommarsortiment.

Har du en balkong, veranda eller kanske bara en favoritplats i solen – med stor potential att bli sommarens hetaste uteplats? Nu kan du tävla om ett presentkort på IKEA till ett värde av 10000 kr!

Lägg upp ditt bidrag på Instagram och var med i tävlingen!

ikea_utearinne

Så här tävlar du:

1. Om du inte redan har appen Instagram i din smartphone eller surfplatta laddar du ner appen och skapar ett konto. Instagram finns till de flesta smartphones.

2. Ladda upp ett foto eller en film med den plats som du vill göra om till sommarens skönaste uterum.

3. Kommentera bilden med hashtaggen #uteärinne (lägg gärna till #ikea också!) så är ditt bidrag automatiskt med i tävlingen. Det är viktigt att ditt konto är öppet eftersom vi inte kan se ditt bidrag om du har låst din profil.

Vinst:

1:a pris: Presentkort på IKEA värde 10000 kr.*

Tävlingsregler:

Tävlingen pågår mellan 23/4 och 18/5 2014. Det bästa bidraget vid tävlingens slutdatum utses av en jury från IKEA och vinnaren offentliggörs onsdagen den 21/5 på IKEA.se/livethemma. Vinnaren kontaktas via Instagram. Juryns beslut går inte att överklaga. Du måste ha en öppen profil på Instagram för att vi ska kunna hitta ditt bidrag. Genom att delta i tävlingen intygar du också att du själv har tagit bilden eller filmen. Deltagare i tävlingen godkänner att IKEA äger rätten att kunna använda inskickade bidrag i kommersiellt syfte utan ersättning. Inkomstskatt betalas av vinnaren. Anställda på IKEA får inte delta i tävlingen.

Presentkortet utfärdas av IKEA Sverige och gäller endast i svenska IKEA varuhus.

 

Ute är inne! Del 1 med ÄNGSÖ

Ute är inne! Del 2 med ÄPPLARÖ

Ute är inne! Del 3 med FALSTER

Fotograf: Kristofer Johnsson

Senaste inläggen